Mamaliga cu branza de oi ca la Maramu' ( in paturi)

de Ola_la in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2013 | 5309 vizualizari

 

In Maramures il folosim pe post de mic dejun !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 grame branza de oi maturata si sarata
  • carnaciori
  • slaninuta afumata
  • smantana ( optional)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza de oi ca la Maramu' ( in paturi):

Se face mamaliga consistenta usor moale. Intr-un vas, se pune : Strat 1, mamaliga , Strat 2 branza +carnacior+slaninuta, si tot asa pana partea de sus arata ca cea din imagine. Se da la cuptorul incins la 180 de grade 5-6 minute si se serveste calda !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza de oi ca la Maramu' ( in paturi)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

diaconta 1

17.04.2013, 23:04

Ha haaaaaaa si eu cam am treaba o vreme,dar imi revin ca daca nu ma dau afara de pe site ))))))))

diaconta 1

17.04.2013, 23:04

Te asteptam

diaconta 1

17.04.2013, 23:09

Stii,cateodata incercam sa ne tratam "dependenta" si ne amuzam gandind cat o sa rezistam))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu branza, salam si sunca la cuptor